Przepisy na gorące napoje w mniej niż 5 minut. Ieva Poniškaitytė Przepisy dom gorące napoje przepisy Podziel się: Link copy Wyśmienity smak w mniej niż 5 minut! Wybraliśmy nasz ulubione przepisy na gorące napoje aby zaoszczędzić twój czas i sprawić ci radość. Bo kiedy jest za zimno aby wyjść na zewnątrz nie ma nic lepszego niż delektowanie się ulubionymi napojami w domu z przyjaciółmi i rodziną. Chwytajcie wasze kubki i spróbujcie ich wszystkich! Klasyczna gorąca czekolada Z filiżanką gorącej czekolady wszystko się uda. Jest idealna na leniwą niedzielę z dobrym filmem w łóżku lub na spotkanie z przyjaciółmi i długi wieczór z grami planszowymi. Eksperymentuj ze smakami i różnymi dodatkami i odkryj swoją idealną filiżankę gorącej czekolady. Do wykonania napoju będzie ci potrzebne: – Gorąca czekolada Zuma – Gorąca woda – Spienione mleko – Duży kubek o pojemnści 300 ml Wsyp 1 miarkę (28g) gorącej czekolady Zuma do 300ml kubka ceramicznego Loveramics. Dodaj odrobinę gorącej wody,wymieszaj na gładką pastę i zalej spienionym mlekiem mieszając podczas nalewania. Aby było bardziej słodkie możesz dodać bitej śmietany,kakao lub małych pianek. A jeśli masz ochotę na odważnego drinka dodaj odrobinę syropu „Toffee Apple“ Sweetbird, ta kombinacja cię zaskoczy. Pikantne Chai Latte Pikantny i pyszny,ale też odpowiedni dla wszystkich! Chalo Chai nie ma w swoim składzie mleka dlatego możesz dodawać go według własnych preferencji! Zaskocz swoich znajomych i ciesz się filiżanką pełną egzotycznych smaków. Do wykonania napoju będzie ci potrzebne: – Mieszanka Chalo Chai – Gorąca woda – S pienione mleko – Cynamon – Termiczna szklanka Wsyp jedną płaską łyżkę Chalo Chai Latte do kubka,dodaj odrobinę gorącej wody i wymieszaj na gładką pastę.Istnieją dwa sposoby na przygotowanie tego napoju:Możesz dodać do niego spienione mleko mieszając podczas nalewania, ale możesz przyrządzić go bez mleka.na koniec dodaj szczyptę cynamonu. Orzechowe Latte Idealny napój dla tych którzy potrzebują porannego kopniaka o poranku a jednocześnie lubią słodkie smaki.Polecamy naszą ulubioną orzechową Latte z odrobiną słodkiego smaku herbatników. – Porcja espresso (polecamy ziarno kawy „Caprisette Fragrante“, spienione mleko – Syrop Sweetbird „Hazelnut” – Syrop Sweetbird „Cinnamon” – Posypka czekoladowa – Termiczna szklanka Przygotuj kieliszek espresso,jeśli wolisz mocniejszy smak zrób to podwójnie.Połącz po dwie porcje syropów i espresso w filiżance.Uzupełnij napój spienionym mlekiem mieszając podczas nalewania.Przed podaniem dodaj posypki czekoladowej. Smacznego!