D.
G.
Min.
Sec.
11,99 zł
Ciężki dzień? Jest coś, co na pewno go poprawi: parujący kubek mlecznej czekolady, który ulepszają jeszcze dodatek czekoladowego ganache i odrobiny amaretto.
Zasługujesz na to, by uraczyć się raz na jakiś czas naprawdę niesamowitym smakiem – to dlatego firma MoMe stworzyła nową linię Spoon+. Jak sugeruje sama nazwa, jest to linia czekolad stworzona dla miłośników słodyczy. Ciesz się wyjątkowymi połączeniami i weź udział w prawdziwej uczcie smaków! Nowa linia MoMe Spoon+: zaskocz własne podniebienie.
Przygotowanie: zanurz patyczek w 165 ml ciepłego mleka, a następnie zamieszaj.
Składniki: cukier, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, masa kakaowa, amaretto (migdały), bezwodny tłuszcz mleczny, emulgator: lecytyna (soja), naturalny aromat. Masa kakaowa: minimum 32,5%. Może zawierać śladowe ilości orzechów laskowych.
Warunki przechowywania: trzymać w chłodnym (12–20 °C) i ciemnym miejscu.
Belgia
Gorąca czekolada
MoMe
2342
562
37 g
23 g
47 g
45 g
6 g
0.17 g
1
5425019403676
Mleko
Czekolada z dodatkami
36 g
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.