D.
G.
Min.
Sec.
Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Ekspres „Aurelia Wave T3” został zaprojektowany dla:
– światowej klasy baristów;
– kawiarni i restauracji oferujących całą gamę napojów na bazie kawy;
– lokali, którym zależy na najwyższej jakości.
Poznaj „Wave” – zupełnie nową wersję modelu „Aurelia”. Nazwa odzwierciedla nie tylko unikalny wygląd ekspresu, ale także nieustanny rozwój nowoczesnych technologii parzenia espresso. Firmie Nuova Simonelli zależało na wyznaczeniu nowych standardów jakości profesjonalnych ekspresów do kawy. W trakcie pracy nad modelem skupiono się na pięciu kluczowych aspektach: wodzie, zrównoważonym rozwoju, jakości espresso, danych cyfrowych i ergonomii.
TECHNOLOGIA „SMART WATER TECHNOLOGY” (OPCJONALNIE)
Woda jest kluczowym składnikiem każdego napoju na bazie kawy. Ma ogromny wpływ zarówno na jakość naparów, jak i niezawodność urządzenia. Dzięki zastosowaniu technologii Smart Water Technology „Aurelia Wave” ma możliwość mierzenia podstawowych parametrów wody i ostrzegania użytkownika, gdy tylko wykryje zmiany w jakości. To wszystko sprawia, że bariści mogą z łatwością monitorować parametry wody i przeciwdziałać awariom jeszcze przed ich wystąpieniem.
ZRÓWNOWAŻONY ROZWÓJ
Uczyń świat lepszym, zaczynając od własnej kawiarni! Urządzenie „Aurelia Wave” zostało zaprojektowane z myślą o ograniczeniu zużycia energii. Firma Nuova Simonelli zdecydowanie stawia na zrównoważony rozwój i energooszczędność.
TECHNOLOGIA „PULSE-JET”
Ekstrakcja to największa obsesja firmy Nuova Simonelli. Pamiętacie jej wspaniałą technologię SIS? Wraz z wypuszczeniem na rynek „Aurelia Wave T3” firma osiągnęła nowy kamień milowy: wszystko dzięki zastosowaniu Pulse-Jet, nowej opatentowanej technologii, która optymalizuje natężenie przepływu i ciśnienie wody podczas fazy dozowania. Bariści mają możliwość odkrywania różnorodnych profili ekstrakcji, zapewniając klientom zupełnie nowe spektrum unikalnych aromatów, smaków i doznań.
ERGONOMIA I WYDAJNOŚĆ
Na początku była „Aurelia” – pierwszy na świecie ekspres do kawy z certyfikatem potwierdzającym ergonomię. Wypuszczając na rynek model „Aurelia II”, firmie Nuova Simonelli udało się osiągnąć nowy standard w zakresie ergonomii. Dziś spółka z dumą deklaruje, że nowy model „Aurelia Wave” jest najbardziej ergonomicznym urządzeniem w jej portfolio. Dzięki nowemu opatentowanemu systemowi Auto-Purge (dostępnemu opcjonalnie), zmodyfikowanym przyciskom dozowania i wielu innym wygodnym rozwiązaniom „Aurelia Wave” gwarantuje wyższą wydajność, zwiększenie szybkości obsługi i ograniczenie stresu związanego z codzienną pracą.
DANE W ZASIĘGU RĘKI
Nowy model „Aurelia Wave” to pierwszy profesjonalny ekspres do kawy z interfejsem zdalnego sterowania, który jest tak intuicyjny i łatwy w użyciu. Bariści zyskują pełną kontrolę nad każdym etapem pracy: ekstrakcją, przygotowaniem, dozowaniem i czyszczeniem. Każdy parametr techniczny ekspresu można łatwo sprawdzić, a innowacyjny system Espresso Management System umożliwia przeglądanie godzinowych, dziennych, tygodniowych i miesięcznych statystyk parzenia, by wyciągnąć na ich podstawie wnioski i wypracować najlepsze praktyki.
CECHY I FUNKCJE:
PREDEFINIOWANE USTAWIENIA DO WYBORU
Z „Aurelia Wave” personalizacja staje się jeszcze prostsza. W ręce baristów oddano mnóstwo predefiniowanych programów, które można łatwo dostosować, modyfikując parametry ekstrakcji. Firmie od początku chodziło o to, by użytkownicy mogli dostosowywać ustawienia pod różne rodzaje kawy, w szczególności kluczowe parametry parzenia, takie jak objętość i temperatura w bojlerze. Dla jeszcze większej wygody personalizację ustawień można przeprowadzić z poziomu wygodnego ekranu dotykowego o przekątnej 4,3 cala.
REGULACJA TEMPERATURY I ILOŚCI GORĄCEJ WODY
„Aurelia Wave” umożliwia baristom wybór spośród trzech różnych ustawień temperatury gorącej wody i trzech predefiniowanych objętości. Pozwala to przygotowywać wszystkie rodzaje herbaty w optymalnej temperaturze i z upragnioną przez klienta porcją wody.
SYSTEM „EASYCREAM” (OPCJONALNY)
Model „Aurelia Wave T3” może pochwalić się opcjonalnym systemem „EasyCream”, który pomaga baristom łatwo i szybko uzyskać gęstą, aksamitną piankę mleczną. Można również dostosować jej temperaturę i konsystencję. Cały proces jest niezwykle prosty: wystarczy nacisnąć przycisk, aby aktywować dyszę spieniającą „EasyCream”, a następnie poczekać, aż automatycznie się wyłączy po osiągnięciu ustalonej temperatury.
Włochy
Półautomatyczny
Nuova Simonelli
12 miesiecy
Spieniacz parowy (profesjonalny)
6400 W
Tak
Manualna
60.5 cm
53.7 cm
80.2 cm
80 kg
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.