Filtr do wody JURA Claris Pro Blue+

Wyprzedane

Szczegóły

Inteligentny filtr do wody z dodatkowym plusem.

Kawa to w 98% woda, dlatego sensowna jest sugestia, że woda najwyższej jakości jest niezbędna do stworzenia najlepszych możliwych doświadczeń kawowych. Filtr wody “CLARIS Pro Blue+” firmy JURA jeszcze bardziej rewolucjonizuje filtrację wody. Technologia filtra wody zapewnia większą higienę w ekspresie do kawy, począwszy od samego zbiornika na wodę. Wybierając “CLARIS Pro Blue+”, zwiększasz ochronę, bezpieczeństwo produktu i żywotność ekspresu do kawy, dzięki czemu możesz cieszyć się idealną filiżanką kawy za każdym razem.

JESZCZE LEPSZA HIGIENA I CZYSTOŚĆ

“CLARIS Pro Blue+” wzmacnia sprawdzoną, profesjonalną zasadę up-flow, która filtruje dokładną ilość wody wymaganą przy każdym parzeniu kawy. A “plus”? To dodatek kapsułki zawierającej naturalne składniki aktywne.Naturalny ruch wody powoduje, że przepływa ona delikatnie przez kapsułkę, stabilizując ją poprzez kontakt. Efektem jest mniejsza ilość kamienia i maksymalna czystość w zbiorniku wody.

NADAJE SIĘ DO WSZYSTKICH RODZAJÓW WODY SIECIOWEJ

Dzięki innowacyjnej formule te wkłady filtracyjne nadają się do wody sieciowej w każdym miejscu na świecie. Wysoce efektywne granulki stale filtrują węglan wapnia do optymalnego poziomu (nawet przy niskiej twardości wody) i redukują poziom substancji szkodliwych i pogarszających smak, takich jak chlor, skuteczniej niż kiedykolwiek wcześniej. Twoja woda do zaparzania zachowuje ważne minerały i fluorki, które pomagają ujawnić smak twojego naparu. Optymalna stabilizacja poziomu węglanu wapnia w zbiorniku wody, w połączeniu z efektywną filtracją podczas przygotowywania kawy, zapewnia maksymalną higienę i jakość wody dla idealnego aromatu kawy.

POJEMNOŚĆ FILTRA 

“Claris” zapewnia idealną jakość wody dla doskonałej filiżanki kawy. Pojemność wkładu filtracyjnego zależy od twardości wody:

– przy 1-10° dH: do 300 l

– przy 11-12° dH: do 240 l

– przy 13-15° dH: do 180 l

– przy 16-20° dH: do 120 l

– przy 21-25° dH: do 95 l

– przy 26-30° dH: do 80 l

Specyfikacja techniczna

Kraj pochodzenia:

Specyfikacja techniczna

Podstawowe cechy

Typ
Producent
Kraj pochodzenia

Wysyłka

ul. Pańska 77/79, Warszawa
Brak na stanie
ul. Ludwika Rydygiera 16/U7
Brak na stanie
ul. Stefana Okrzei 8/U4
Brak na stanie
Wysyłka krajowa (możliwość zakupu online)
Brak na stanie
Wysyłka międzynarodowa (możliwość zakupu online)
Brak na stanie

Recenzje

0
0 opinie
0%
0%
0%
0%
0%

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Filtr do wody JURA Claris Pro Blue+”

Cechy

Inteligentny filtr do wody z dodatkowym plusem.

Kawa to w 98% woda, dlatego sensowna jest sugestia, że woda najwyższej jakości jest niezbędna do stworzenia najlepszych możliwych doświadczeń kawowych. Filtr wody “CLARIS Pro Blue+” firmy JURA jeszcze bardziej rewolucjonizuje filtrację wody. Technologia filtra wody zapewnia większą higienę w ekspresie do kawy, począwszy od samego zbiornika na wodę. Wybierając “CLARIS Pro Blue+”, zwiększasz ochronę, bezpieczeństwo produktu i żywotność ekspresu do kawy, dzięki czemu możesz cieszyć się idealną filiżanką kawy za każdym razem.

JESZCZE LEPSZA HIGIENA I CZYSTOŚĆ

“CLARIS Pro Blue+” wzmacnia sprawdzoną, profesjonalną zasadę up-flow, która filtruje dokładną ilość wody wymaganą przy każdym parzeniu kawy. A “plus”? To dodatek kapsułki zawierającej naturalne składniki aktywne.Naturalny ruch wody powoduje, że przepływa ona delikatnie przez kapsułkę, stabilizując ją poprzez kontakt. Efektem jest mniejsza ilość kamienia i maksymalna czystość w zbiorniku wody.

NADAJE SIĘ DO WSZYSTKICH RODZAJÓW WODY SIECIOWEJ

Dzięki innowacyjnej formule te wkłady filtracyjne nadają się do wody sieciowej w każdym miejscu na świecie. Wysoce efektywne granulki stale filtrują węglan wapnia do optymalnego poziomu (nawet przy niskiej twardości wody) i redukują poziom substancji szkodliwych i pogarszających smak, takich jak chlor, skuteczniej niż kiedykolwiek wcześniej. Twoja woda do zaparzania zachowuje ważne minerały i fluorki, które pomagają ujawnić smak twojego naparu. Optymalna stabilizacja poziomu węglanu wapnia w zbiorniku wody, w połączeniu z efektywną filtracją podczas przygotowywania kawy, zapewnia maksymalną higienę i jakość wody dla idealnego aromatu kawy.

POJEMNOŚĆ FILTRA 

“Claris” zapewnia idealną jakość wody dla doskonałej filiżanki kawy. Pojemność wkładu filtracyjnego zależy od twardości wody:

– przy 1-10° dH: do 300 l

– przy 11-12° dH: do 240 l

– przy 13-15° dH: do 180 l

– przy 16-20° dH: do 120 l

– przy 21-25° dH: do 95 l

– przy 26-30° dH: do 80 l