Forest Feast mieszanka orzechów z solą i octem, 120 g

Wyprzedane

Szczegóły

Smakowita mieszanka orzechów nerkowca, migdałów, orzeszków ziemnych, pekanów i dużych pestek dyni, które zostały poddane procesowi wolnego prażenia z ręcznie zbieraną solą morską i octem jabłkowym. Klasyka w doskonałym wydaniu!

– Produkt wegański

– Produkt bezglutenowy

– Z solą morską 

Składniki: orzeszki ziemne (36%), orzechy nerkowca (31%), migdały (16%), przyprawa z solą i octem (ocet jabłkowy w proszku, naturalny aromat, sól, regulator kwasowości (kwas cytrynowy)), duże pestki dyni (4%), orzechy pekan (3,5%), substancja glazurująca (guma arabska), olej słonecznikowy, sól morska. 


Informacja dla alergików: Prażalnia Forest Feast przetwarza również inne orzechy i sezam.

Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Po otwarciu spożyć w ciągu tygodnia.

Specyfikacja techniczna

Kraj pochodzenia:

Specyfikacja techniczna

Podstawowe cechy

Producent
Wartość energetyczna, kJ
Wartość energetyczna, Kcal
Całkowita zawartość tłuszczu
Całkowita zawartość tłuszczu, w tym tłuszcze nasycone
Węglowodany
Węglowodany, z czego cukry
Białko
Sól
Kraj pochodzenia

Wymiary i waga

Waga

Recenzje

0
0 opinie
0%
0%
0%
0%
0%

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Forest Feast mieszanka orzechów z solą i octem, 120 g”