Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Honduras to kawa ziarnista, w której smaku dominują nuty orzecha, cukru trzcinowego i czekolady. Posiada wyczuwalną słodycz i bardzo niski poziom kwasowości. Nieco ciemniej palona, pod espresso, doskonała do kaw czarnych oraz jako baza pod kawy mleczne.
Kraj: HondurasRegion: Marcala, La PazOdmiana: Caturra, Typica, BourbonGatunek 100% ArabikaWysokość: 1100-1200 metrów n.p.m.Obróbka: mytaStopień palenia: espresso roastPaleta smaków: orzech, cukier trzcinowy, czekoladaPrzeznaczenie: metody ciśnieniowe
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.