D.
G.
Min.
Sec.
Ciemno wypalony blend ziaren z Etiopii, Kolumbii i Brazylii. Dzięki takiemu stopniowi wypalenia zyskujemy na intensywnym smaku i aromacie oraz przepięknej cremie, która pomaga stworzyć świetny kontrast kolorystyczny, jak i smakowy z mlekiem. Italian Roast doskonale sprawdza się nie tylko w kawach mlecznych ale również w espresso czy americano. Bardzo uniwersalna kawa idealna do ekspresów automatycznych, kolbowych i kawiarek.
Kwasowość 1/5Słodycz 4/5Gorycz 5/5
Wysokość: 1150-2200 m n.p.mGatunek: 100% ArabicaOdmiana botaniczna: Heirloom/Bourbon/różnorodnaStopień palenia (wg SCA): Medium darkProces: natural/natural/washedPaleta smaków: czekolada deserowa / dymno-drzewny, orzechowy
Edyta M. 18 kwietnia, 2023
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.