D.
G.
Min.
Sec.
Kawa „Rwanda Gasharu Intego“ została poddana eksperymentalnej obróbce, która jest stale udoskonalana w celu uzyskania jak najlepszego smaku kawy. W przygotowanym napoju ujawniają się nuty ciemnej czekolady, owoców tropikalnych, miodu, kwiatów i dojrzałych czerwonych owoców.
Idealna do: parzenia metodą pour-over (filtr)
Doskonała również do: espresso, cold brew, French Press, Aeropress
Ze względu na wyjątkową jakość i smak, kawa ta jest oznaczona jako Specialty. SCA przyznało jej 89 punktów na 100 możliwych.
KRAJ: Rwanda
WYSOKOŚĆ: 1580-2100 m
ODMIANA: Red Bourbon
PROCES: Naturalny Eksperymentalny
STOPIEŃ PALENIA: Jasny
NUTY SMAKOWE: Cemna czekolada, Owoce tropikalne, Miód, Kwiaty, Dojrzałe czerwone owoce
Skład: palone ziarna kawy.
Warunki przechowywania: przechowywać w suchym, chłodnym miejscu.
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.