D.
G.
Min.
Sec.
Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Meksyk HB Chiapas jest doskonałej jakości ziarnem z plantacji znajdujących się w jednym z największych meksykańskich regionów upraw kawy – Chiapas. Kawa została poddana procesowi dekofeinizacji w firmie SwissWaterProcess w Kanadzie. SwissWaterProcess to metoda pozbawiania kofeiny z surowego ziarna kawowego w procesie wodnym, bez uzycia aktywnych czynników chemicznych jak ma to miejsce w innych metodach (np. z udziałem CO2 ). Metoda, wynaleziona już w 1930 roku, w Schaffhausen w Szwajcarii została dopracowana i wzdrożona komercyjnie przez Swiss Water Decaffeinated Coffee Company Inc, założoną w 1988. Do dekofeinizacji tą metodą stosuje się kawy tylko z upraw organicznych.
Odmiana: CatuaiWysokość upraw: >1400mRegion: ChiapasObróbka: WashedPaleta smaków: mleczna czekolada, orzechy laskowe, karmel
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.