Kawiarka o wyjątkowym wyglądzie.
Zanim będziecie cieszyć się wspaniałym smakiem kawy, możecie czuć jej aromat i obserwować, jak porusza się w dół i w górę w szklanym naczyniu. Proces przygotowywania nie trwa długo, ale smak jest trochę inny. Zaparzacz tego typu jest jednym z ulubionych pośród profesjonalistów.
Syfony Hario są prostsze w użyciu, niż to się z początku może wydawać.
Wlej trochę gorącej wody do spodniego naczynia, wsyp 15g mielonej kawy do pojemnika na górze i umieść palnik alkoholowy pod syfonem.
Kiedy woda się zagotuje, zaczyna się magia – podnosi się do górnego naczynia. Wtedy trzeba zamieszać, aby nie tworzyły się grudki ze zmielonej kawy. To zagwarantuje, że kawowy napój będzie równomiernie zaparzony.
Po około trzech minutach należy usunąć palnik alkoholowy, co spowoduje, że kawa z powrotem “wróci” do pojemnika na spodzie. Napar jest już gotowy i można go serwować prosto z syfonu.
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.