D.
G.
Min.
Sec.
Napój owsiany to świetna alternatywa dla zwykłego mleka. Idealnie sprawdzi się jako dodatek do kawy lub baza do gorącej czekolady lub kakao.
Profesjonalna linia napojów roślinnych Alpro została stworzona specjalnie dla baristów do użytku w kawiarniach, ale sprawdzi się również w domu. To mleko roślinne idealnie nadaje się do podgrzewania i spieniania, nie tworzy grudek i pozwala cieszyć się idealną konsystencją pianki. Świetnie sprawdzi się do robienia latte art. Można stosować go zarówno na zimno, jak i na ciepło.
Skład: baza owsiana (woda, owies (10%)), olej słonecznikowy, błonnik z korzenia cykorii, białko grochu, regulator kwasowości (fosforany potasu), sól morska, witaminy (ryboflawina (B2), B12, D2). Nie zawiera mleka. Naturalnie bez laktozy.
– Bez laktozy
– Bezglutenowe
– Bez dodatku cukru i substancji słodzących
Warunki przechowywania: +1 .. + 25°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce (do 7°C) i zużyć w ciągu 5 dni.
Litwa
Alpro
248
59
3 g
0.3 g
6.7 g
3.3 g
0.8 g
0.13 g
5411188130550
1 l
1 kg
Magda 30 grudnia, 2022
Pychota nic dodać,nic ująć
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.