Organiczny czarny ryż jaśminowy z Wietnamu jest nie tylko niezwykle aromatyczny, ale także niezwykle odżywczy – zawiera wiele przeciwutleniaczy i ma właściwości przeciwzapalne.
Dawniej ryż ten był nazywany „zakazanym ryżem”, ponieważ był uważany za rzadki i luksusowy produkt. Podawano go jedynie rodzinom królewskim. Teraz masz okazję go spróbować!
Metoda przygotowania:
– Gotować ze szczyptą soli (stosunek ryżu do wody – 1: 2,5) ok 15 minut na małym ogniu.– Możesz dodać odrobinę oliwy z oliwek lub masła, aby uzyskać kremowy smak.
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.