G.
Min.
Sec.
Dane wprowadzone nieprawidłowo.
Odpowiednie uciśnięcie kawy w filtrze to jedna z ważniejszych czynności przy przygotowywaniu espresso. Jeśli zmielona kawa zostanie uciśnięta zbyt słabo, woda będzie przez nią przechodzić zbyt szybko, a smak napoju będzie kwaśny i niewyraźny. Jeśli natomiast ucisk będzie zbyt mocny, kawa będzie gorzka, z posmakiem spalenizny. Tamper Elektra „MPD“ został zaprojektowany tak, aby równomienie uciskać kawę za każdym razem, dzięki czemu proces przygotowywania napoju stanie się szybszy.
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.