Tradycyjne włoskie ciasto bożonarodzeniowe OLIVIERI 1882 Tripple Chocolate Panettone, 750 g

Nie jest już produkowany
Otrzymaj ofertę

Szczegóły

To nie jest stantardowy panettone – właściwie jest nawet jeszcze lepszy! Biała, mleczna i gorzka czekolada zostały ze sobą zmieszane, aby stworzyć niepowtarzalną eksplozje smaku. Konsystencja jest miękka, a smak elegancki i niezbyt słodki dzięki dodatku ciemnej czekolady, której goryczka równoważy rozkoszną słodycz dwóch pozostałych odmian.

Dzięki najwyższej jakości składnikom i starannej fermentacji panettone OLIVIERI jest bogatym, a jednoocześnie lekkostrawnym ciastem. Co więcej, jest całkowicie wolny od konserwantów, aromatów i tłuszczów roślinnych. Odkryj niezwykłe Panettone marki OLIVIERI – tworzone ręcznie, z pasją i w zgodzie z tradycją, nieprzerwanie od 1882 roku.

Składniki: mąka pszenna, masło, jaja, cukier trzcinowy, CIASTO naturalne (mąka pszenna, woda), woda, gorzka czekolada 52% (6,75%) (pasta kakaowa, cukier, odtłuszczone kakao w proszku, lecytyna SOJOWA, naturalny ekstrakt waniliowy) , czekolada biała 24% (6,75%) (cukier, tłuszcz kakaowy, MLEKO pełne w proszku, lecytyna sojowa, naturalny ekstrakt waniliowy), czekolada mleczna 32% (6,75%) (cukier, MLEKO pełne w proszku, masło kakaowe, miazga kakaowa, naturalna wanilia ekstrakt, lecytyna sojowa, miód akacjowy, sól, madagaskarska wanilia Bourbon.

Warunki przechowywania: przechowywać w chłodnym i suchym miejscu (maks. 23°C). Nie wystawiaj na działanie słońca. Unikaj nagłych zmian temperatury.

*****

RĘCZNIE WYKONANE PANETONY

Tworzone z prawdziwym entuzjazmem i pasją, OLIVIERI jest przekonane, że ich panettone są jednymi z najlepszych na rynku. Produkują miękkie, pyszne ciasta stworzone, aby przypominać Ci o pięknych chwilach spędzonych w towarzystwie członków rodziny i przyjaciół.

O „OLIVIERI 1882”

Przez ostatnie 140 lat OLIVIERI ciężko pracowała, tworząc smaki, które budzą najwspanialsze emocje. Precyzja marki i wysokie standardy jakości sprawiły, że „OLIVIERI 1882” jest obecnie dobrze znane i lubiane zarówno w całych Włoszech, jak i poza nimi.

Specyfikacja techniczna

Kraj pochodzenia:

Specyfikacja techniczna

Podstawowe cechy

Producent
Wartość energetyczna, kJ
Wartość energetyczna, Kcal
Całkowita zawartość tłuszczu
Całkowita zawartość tłuszczu, w tym tłuszcze nasycone
Węglowodany
Węglowodany, z czego cukry
Białko
Sól
Kraj pochodzenia

Wymiary i waga

Waga

Recenzje

0
0 opinie
0%
0%
0%
0%
0%

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Tradycyjne włoskie ciasto bożonarodzeniowe OLIVIERI 1882 Tripple Chocolate Panettone, 750 g”