Miniaturowe przysmaki w rozmiarze kęsa! Niegrzeczne i pyszne, te słodkie przysmaki – lub rawetes – słynnej belgijskiej Chocolaterie Galler są dostępne w różnych teksturach (gładkie, chrupiące lub kremowe) i smakach, od klasycznych (pralina, malina) do nowych i nieoczekiwanych (ciasteczko, ryż ptysiowy, popcorn). Te słodkie cukierki, ukryte w całej Galler Village, to doskonały sposób na odliczanie dni do Bożego Narodzenia!
W dialekcie walońskim słowo rawete oznacza “mały, ładny, uroczy dodatek”. Region Walonii jest miejscem, gdzie w 1976 roku powstała Chocolaterie Galler. Od tego czasu tysiące miłośników czekolady na całym świecie zakochało się w tej marce.
Składniki: cukier, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz roślinny (masło shea, olej kokosowy, olej słonecznikowy), masło kakaowe, orzechy laskowe, inulina, serwatka w proszku (z mleka), oligofruktoza, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, dekstroza, karmel z solonego masła (syrop glukozowy, cukier, mleko skondensowane słodzone, woda, masło (z mleka), śmietana, sól Guérande), migdały, cukier karmelizowany, emulgator: lecytyna sojowa, odtłuszczone mleko w proszku, maliny, karmelizowany syrop glukozowo-fruktozowy, herbatnik (mąka pszenna (gluten), cukier, masło skoncentrowane (mleko), odtłuszczone mleko w proszku, słód jęczmienny, sól), ciasteczko (mąka pszenna (gluten), cukier, olej kokosowy, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu, syrop glukozowy, barwnik naturalny: węgiel drzewny, sól, substancja zakwaszająca: wodorowęglan sodu), prażona kukurydza (kukurydza, olej słonecznikowy, sól, ekstrakt z rozmarynu), zagęszczony sok malinowy, naturalny aromat waniliowy, syrop cukru inwertowanego, substancja wypełniająca: polidekstroza, dżem mleczny (odtłuszczone mleko w proszku, cukier, słodka serwatka, masło (z mleka), naturalny aromat), sól Guérande, chrupiące płatki zbożowe (mąka ryżowa, cukier, sól, masło kakaowe), substancja przeciwzbrylająca: izomalt, syrop glukozowy, dekstryna, emulgator: lecytyna słonecznikowa, naturalny aromat malinowy. Czekolada ciemna: masa kakaowa minimum 60%. Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 30%. Czekolada biała: masa kakaowa minimum 23%.
Warunki przechowywania: przechowywać w temperaturze nie wyższej niż 21 °C.
Na razie nie ma opinii o produkcie.
Twój komentarz
Nazwa
Adres email
Możesz wybrać, które pliki cookie chcesz, abyśmy używali. Niektóre z nich są niezbędne i nie można ich wyłączyć.
Te pliki cookie są niezbędne do prawidłowego działania naszej witryny i nie można ich wyłączyć. Nie zbierają żadnych danych identyfikujących użytkownika.
Te pliki cookie pozwalają nam zoptymalizować naszą witrynę i zobaczyć źródła ruchu w witrynie. Korzystamy w tym celu z platformy Google Analytics. Zebrane dane nie identyfikują Cię i nie są udostępniane podmiotom trzecim. Włączenie tych plików cookie umożliwi Ci korzystanie z naszej wtyczki czatu na żywo i tym samym otrzymanie pomocy od naszych konsultantów.
Nikt nie lubi reklam w Internecie – zwłaszcza tych zupełnie nieistotnych. Te pliki cookie pozwalają nam identyfikować Twoje potrzeby i dostarczać tylko najbardziej odpowiednie oferty. Będziesz widzieć reklamy, nawet jeśli nie włączysz tych plików cookie, ale nie będą one dostosowane do Twoich potrzeb i zainteresowań.